E+ blog

E+ se predstavi

Pozdravljeni, sem E+ in doletela me je prav posebna čast.

V projektu Erasmus+ DEDI sem dobil pomembno zadolžitev, da dijake Srednje ekonomske šole Ljubljana – Roške, Srednje ekonomske in trgovske šole Nova Gorica in Srednje ekonomsko-poslovne šole Koper spremljam na mobilnostih, ki se jih bodo udeležili v sklopu projekta Erasmus+ KA1.

 

Skupaj z glavnim koordinatorjem projekta DEDI, Srednjo ekonomsko šolo Ljubljana – Roško, bom skrbel, da bo naš 2-letni projekt DEDI, DECREASING DISTANCES, ENCREASING KNOWLEDGE, dosegel zastavljene cilje:

V okviru projekta se bodo dijaki programa ekonomski tehnik udeležili 8 mobilnosti, v sklopu katerih bodo na Portugalskem in v Španiji opravljali tritedensko delovno prakso pri različnih podjetjih in ustanovah.

Za vas, bralci in obiskovalci mojega bloga, sem v ta namen pripravil E+ blog, kjer boste lahko izvedeli vse, kar vas zanima o projektu DEDI, Erasmus+ KA1. Udeleženci mobilnosti bodo za vas pripravljali vsebine in vam tako predstavili svoje novo pridobljene delovne izkušnje, kako izgleda delo v Evropski uniji, odkrivali bodo značilnosti novih kultur in krajev, se družili z drugimi Erasmovci, spoznavali samega sebe in uživali v prostem času.

Uživajte v branju čisto svežega Bloga E+. Erasmus+ je zakon 🙂